Skip to main content

Wilt u een paardenstal bouwen of bent u benieuwd wat voor paardenstallen te koop zijn bij Select Stallenbouw ? Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren én monteren van paardenstallen. Al onze stallen worden in onze eigen fabriek geproduceerd en afgewerkt. Dat betekent dat wij het hele proces volledig in eigen hand hebben en dat heeft ook invloed op de prijs! Of u nu een standaard prefab houten paardenstal zoekt, of een exemplaar compleet op maat: wij kunnen leveren wat u zoekt.

Paardenstallen op maat te koop

Benieuwd welke paardenstallen te koop zijn bij Select Stallenbouw? Dan zit u bij ons goed. Met onze jarenlange ervaring zijn we de ideale partner voor de paardenstallen van grote en kleine bedrijven, maar ook voor particulieren. Uw wensen staan centraal, en met onze kennis van zaken weet u zeker dat u kiest voor een paardenstal die bij u past! Een paardenstal staat niet zomaar te koop. Een paardenstal is vaak uniek naar uw eigen smaak. Wij van Select Stallenbouw helpen u graag met het kopen van uw unieke paardenstal.

Het beste voor uw paarden

Als dierenliefhebber wilt u natuurlijk het allerbeste voor uw dier. Bent u op zoek naar een passend onderkomen voor uw paard? De keuze voor de materialen en de afwerking van de stal kunnen we afstemmen op de uitstraling van uw woning of tuin. Paardenstallen bouwen is een prima klus voor de specialisten van Select Stallenbouw. Uw paard kan er schuilen voor de regen of comfortabel overnachten. Heeft u specifieke wensen voor de afmetingen, het gebruikte materiaal of bijvoorbeeld de kleur? Bespreek ze met onze specialisten. Wij kunnen u precies vertellen welke mogelijkheden er zijn.

Paardenstallen te koop: neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd en wilt u een paardenstal kopen? Neemt u dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij vertellen u graag meer over uw paardenstal die u op het oog heeft. Ook kunnen we een vrijblijvende offerte voor u maken om u een indruk te geven van de kosten. Voor contact kunt u ons bellen via 024-6455655 of een e-mail sturen naar info@select-stallenbouw.nl. Wij helpen u graag bij het kopen van een paardenstal!

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.