Skip to main content

Wilt u graag een kant-en-klare prefab paardenstal? Wij hebben een viertal mooie en praktische standaardmodellen die wij in onze eigen werkplaats produceren. Alle stallen zijn gemaakt van hout met gegalvaniseerd metaal voor de tralies en o.a. het hang- en sluitwerk. De stallen zijn vrij eenvoudig ter plaatse in elkaar te zetten. U kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen, maar uiteraard kunt u dit ook aan ons overlaten.

Standaardmodellen

Bij Select Stallenbouw kunt u kiezen uit de volgende vier modellen voor prefab paardenstallen:

 • Het Texasmodel heeft een praktische luifel aan de voorzijde van 2,32 diep, die rust op houten stutpalen. Het dak is gemaakt van golfplaten en loot zowel naar voren, als naar achteren licht af.
 • Het Zadeldakmodel heeft ook een luifel maar deze is wat korter (1,00 m). Er zijn dan ook geen stutpalen nodig.
 • Paardenstal Dallas heeft ook geen stutpalen maar wel een iets diepere luifel aan de voorzijde: 1,20 m. Het dak loopt licht af richting de achterkant.
 • Het model met het Lessenaarsdak heeft een hele korte luifel aan de voorkant. Het dak bestaat uit golfplaten die richting de achterkant licht aflopen.

De materialen voor uw prefab paardenstal

Alle paardenstallen bestaan uit buitenwanden van geïmpregneerde rabatdelen, en de binnenkant wordt standaard bekleed met multiplex. Geeft u de voorkeur aan een betonplex afwerking aan de binnenzijde? Dat is mogelijk tegen een meerprijs van €75,- per stal. Alle metalen onderdelen zijn gegalvaniseerd zodat ze bestand zijn tegen roest en het hang- en sluitwerk is extra zwaar uitgevoerd, zodat het vele jaren mee kan.

Comfortabel en veilig in de prefab paardenstal

Natuurlijk wilt u het beste voor uw dieren. Bij Select Stallenbouw willen wij dat uiteraard ook. De prefab paardenstallen zijn ruim en veilig, zodat uw paarden comfortabel ondergebracht worden. Niet alleen het oppervlak van de stal is afgestemd op de paarden of pony’s; ook in de hoogte dienen ze hoog genoeg te zijn. Zo kan het dier zich niet bezeren wanneer het bijvoorbeeld steigert in de stal. Om de dieren voor doorslaan of uitbreken te behoeden zijn de wanden verstevigd met dikke balken tussen de binnen- en de buitenwand. Om verwondingen door stoten te voorkomen worden scherpe randen en uitstekende onderdelen vermeden.

Voor- en zijwanden

We hebben verschillende standaardmodellen voor de zij- en voorwanden. Naast de standaard paardenstallen die hierboven genoemd zijn, kunnen we ook een prefab paardenstal aanpassen aan uw wensen. Bekijk hier een groot aantal voorbeelden van paardenstallen die opgebouwd zijn uit de verschillende zij- en voorpanelen die wij helemaal zelf produceren.

Contact

Wilt u meer weten over de prefab paardenstallen van Select Stallenbouw, of wilt u graag een offerte aanvragen? Neem contact met ons op door gebruik te maken van het contactformulier, of bel ons gerust even op +31(0)24-4655655.

Waarom Select stallenbouw?

 • Scherp geprijsd
 • Ontwerp, productie en montage
 • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

  Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

  Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.