Skip to main content

Bent u op zoek naar een bedrijf dat paardenstallen bouwt? Wilt u voor uw paard een stal laten bouwen? Een paardenstal bouwen is een grote investering, waardoor het des te belangrijker is om de paardenstal te laten bouwen door een ervaren bedrijf. Wij van Select Stallenbouw hebben al jaren ervaring en verstand op het gebied van het bouwen van paardenstallen. Wist u dat wij prefab paardenstallen bouwen? Wij helpen u graag met meer informatie over prefab stallen!

Wij bouwen stevige paardenstallen, waardoor u jarenlang kunt genieten van uw paardenstal. Ook zorgen wij voor een mooie afwerking die past bij uw persoonlijke smaak. Select Stallenbouw bouwt voor u een stevige en kwalitatieve paardenstal van prefab onderdelen die er aantrekkelijk uitziet! Benieuwd naar uw mogelijkheden? Kijk snel verder.

Eigen productie

Select Stallenbouw bouwt niet alleen prefab stallen, wij ontwerpen en produceren ze ook zelf. U kunt bij ons kiezen uit een aantal standaard modellen:

Naast deze standaard modellen, is het ook mogelijk om maatwerk bij ons te bestellen. Heeft u speciale wensen? Neemt u dan contact met ons op. Wij kunnen dan samen bespreken wat uw wensen en behoeftes zijn en een prefab stal speciaal voor u ontwerpen, produceren en bouwen.

Wat is Prefab stallenbouw?

Prefab bouwen is een proces in de bouw waarbij materialen vooraf in een fabriek of werkplaats tot elementen worden gemaakt, waarna deze naar de bouwplaats worden getransporteerd en aldaar worden verwerkt. Alles moet goed uitgetekend zijn en daarna gecontroleerd worden. Een ander voordeel is dat de prefab elementen van hogere en constante kwaliteit zijn dan wanneer deze op de bouwplaats worden gemaakt, omdat het proces in een gespecialiseerde en gecontroleerde omgeving zoals een fabriek of werkplaats gebeurt. Met een prefab paardenstal hoeft u alleen maar te genieten van het eindresultaat. Zoals wij met u van te voren hebben besproken worden alle persoonlijke wensen mooi verwerkt in de stal en staat uw stal in een mum van tijd.

Laten bouwen of zelf monteren

Onze prefab stallen worden snel en vakkundig door ons bouwteam bij u in elkaar gezet. Wilt u dat liever zelf doen? Als u een ervaren klusser bent, is dat met onze zelfbouwpakketten ook mogelijk. Wij leveren het pakket bij u af en met de onderdelen die erin zitten, kunt u de stal zelf in elkaar zetten. Een zelfbouwpakket bestaat uit verschillende onderdelen en de samenstelling is afhankelijk van de stal en de opties die u heeft gekozen. Het bestaat in ieder geval uit:

  • Geïmpregneerd hout;
  • Asbestvrije golfplaten;
  • Stevig, gegalvaniseerd hang- en sluitwerk.

De binnenwanden worden standaard uitgevoerd in multiplex, maar ook een betonplex afwerking is mogelijk, voor een meerprijs van slechts €75,- per stal. Daarmee wordt de vochtbestendigheid verhoogd, wat de levensduur zal verlengen.

Neem gerust contact op

Wilt u paardenstallen laten bouwen, maar weet u nog niet bij welk bedrijf u dit wilt laten doen? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de prefab paardenstallen, waar wij u een indicatie geven over het proces van het bouwen van de prefab stal. Wilt u een afspraak maken? Bel dan naar 024-6455655 of stuur een mailtje naar info@select-stallenbouw.nl. Wij komen dan zo spoedig mogelijk bij u terug om uw wensen door te spreken.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.