Skip to main content

De perfecte schuilstal voor uw paarden

Paarden lopen graag buiten. In de wei hebben ze alle ruimte om samen te zijn met andere paarden, en lekker te grazen of te draven. Toch is het belangrijk dat de paarden ook een schuilstal hebben bij die weide. Select Stallenbouw is dé specialist in schuilstallen voor paarden. Onze hoogwaardige buitenstallen bieden optimale bescherming en comfort voor uw paarden, ongeacht de weersomstandigheden. of het n regent, waait of de zon fel schijnt, onze schuiltallen zorgen ervoor dat uw paarden altijd een veilige en comfortabele plek hebben om te schuilen.

Voordelen van onze schuilstallen

Onze schuilstallen en buitenstallen voor paarden bieden tal van voordelen, waaronder:

 • Bescherming tegen het weer – Uitstekende bescherming tegen regen, wind en UV-straling.
 • Duurzame materialen – Gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen.
 • Gezonde leefomgeving – Optimale ventilatie voor een gezonde luchtcirculatie.
 • Ruime ontwerpen – Voldoende ruimte voor meerdere paarden om comfortabel te schuilen.
 • Maatwerk mogelijkheden – Aanpasbare ontwerpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.
Buitenstal voor paarden.

Materialen en ontwerpen voor buitenstallen

Bij Select Stallenbouw kunt u kiezen uit diverse ontwerpen en mateiralen voor uw schuilstal. Onze houten schuilstallen hebben een natuurlijke uitstraling en goed isolerende eigenschappen, en zijn bovendien onderhoudsarm. Elk ontwerp kan aangepast worden aan uw specifieke wensen, zodat u een schuilstal krijgt die perfect past bij de paarden en de omgeving.

Monteer uw schuilstal zelf of laat ons het doen

Bij ons kunt u kiezen of u uw schuilstal compleet op locatie gemonteerd wil hebben, of dat u deze liever als zelfbouwpakket aangeleverd krijgt. Natuurlijk voldoen onze buitenverblijven aan alle richtlijnen en veiligheidseisen voor een juiste huisvesting van uw paarden. Daarnaast kunnen we u de bouwtekeningen vooraf aanleveren voor het aanvragen van een eventuele vergunning.

Eisen voor schuilstallen voor paarden

Zo’n schuilstal moet natuurlijk aan verschillende voorwaarden voldoen om de gezondheid, veiligheid en het welzijn van de paarden te waarborgen. Met een buitenstal van Select Stallenbouw zijn uw paarden en pony’s beschermd tegen weersinvloeden maar is er wel voldoende ventilatie. Daarnaast zorgen we er uiteraard ook voor dat de stallen vrij zijn van scherpe randen en ander uitsteeksels en gevaren die letsel kunnen veroorzaken.

buitenstal of schuilstal met paarden.

Veiligheid en comfort in een schuilstal

Niet alleen de veiligheid van uw paarden en pony’s is belangrijk; Select Stallenbouw zet ook het comfort van zowel het dier als de verzorger op de eerste plaats. Al onze stallen voor buiten worden op zo’n manier ontworpen, dat uw paarden zich niet kunnen bezeren aan scherpe of uitstekende randen. Natuurlijk houden wij altijd rekening met de grootte van uw dieren zodat de verblijfsruimte groot genoeg is, en uw paarden of andere dieren zich comfortabel kunnen bewegen.

De beste prijs/kwaliteitverhouding

U kunt er bij ons op rekenen dat wij u de allerbeste prijs/kwaliteitsverhouding bieden. Verder kunt u bij ons rekenen op snelle levertijden. Dat komt doordat we zowel het ontwerp als het productieproces zelf verzorgen. Hierdoor kunnen wij in korte tijd uw nieuwe paardenstal buiten opleveren. Wel zo handig.

Meer informatie over schuilstallen voor paarden en andere paardenstallen

Heeft u vragen of wilt u snel Select Stallenbouw inschakelen als partner voor stallenbouw? U kunt ons bereiken via +31 (0)24-6455655 of info@select-stallenbouw.nl. U kunt alvast diverse gerealiseerde paardenstallen buiten bekijken in onze portfolio en via Facebook.

Waarom Select stallenbouw?

 • Scherp geprijsd
 • Ontwerp, productie en montage
 • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

  Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

  Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.