Skip to main content

Een stal bouwen laat u over aan dé specialist in stallenbouw: Select Stallenbouw. Al 1997 staan wij garant voor het bouwen van prachtige paardenstallen van de hoogste kwaliteit. Benieuwd naar de mogelijkheden? Geef ons gerust een belletje op telefoonnummer: 024-6455655 voor meer informatie en het verkrijgen van een advies op maat. Wij denken graag met u mee om uw nieuwe stal volledig conform uw wensen te bouwen.

Een prachtige paardenstal op maat

Select Stallenbouw staat voor alles onder één dak op het gebied van stallen. Wilt u een nieuwe paardenstal laten bouwen? U kunt bij ons rekenen op de volgende kenmerken:

  • Een kant en klare oplevering van uw paardenstal;
  • Ontwerp, productie én montage zijn inbegrepen;
  • Een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

U heeft bij ons de mogelijkheid om te kiezen voor maatwerk of een standaard paardenstal model. Neem gerust contact met ons op. Door gericht met u mee te denken, laat u altijd een stal bouwen van de hoogste kwaliteit.

Paardenstal zelfbouwpakket

Select Stallenbouw staat voor een complete service onder één dak. Dit bevat zowel ontwerp, productie als montage. Wilt u graag zelf zorg dragen voor de bouw van uw stal? Dat is geen probleem, want het is ook mogelijk om uw paardenstal als zelfbouwpakket aan te leveren. Zo zorgt u zelf voor de bouw van uw paardenstal.

Uw eigen paardenstal bouwen hoeft niet duur te zijn. Met onze ruime assortiment kunt u kiezen uit veel verschillende zelfbouwpakketten. Met een paardenstal van Select-stallenbouw.nl hebben uw paarden een ruim, aangenaam en comfortabel onderkomen.

Benieuwd naar de prijs van uw nieuwe stal

Kies het gewenste model en verkrijg snel inzicht in de kosten en prijs. Heeft u speciale wensen ten aanzien van uw nieuwe stal? Dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij sturen u vervolgens een concurrerende offerte toe. Zo weet u zeker dat u een stal laat bouwen voor een scherpe prijs.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.