Skip to main content

Wilt u een stal kopen? Select Stallenbouw levert én monteert diverse modellen paardenstallen. Hierdoor laat u altijd een stal bouwen conform uw wensen. Benieuwd? Bekijk op uw gemak de mogelijkheden online. Heeft u de gewenste stal gevonden? Neem dan contact met ons op voor het aanvragen van een offerte. Gaat u akkoord? Dan koopt u een prachtige stal van de hoogste kwaliteit.

Dé specialist in stallenbouw

Al sinds 1997 staan wij voor het verkopen van paardenstallen en hondenkennel voor een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Koopt u een stal bij Select Stallenbouw? De volgende punten in de opsomming zijn kenmerkend voor onze dienstverlening:

  • Een kant en klare oplevering van uw paardenstal;
  • Ontwerp, productie én montage zijn inbegrepen;
  • Een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding.

Waarom een stal laten bouwen?

U kunt natuurlijk zelf aan de slag voor uw nieuwe stal. Wij raden altijd aan om uw nieuwe paardenstal te laten bouwen door een échte vakman. Met betrouwbare levertijden staat Select Stallenbouw voor alles onder onder één dak op het gebied van stallen. Wij ontzorgen u volledig, zodat u snel kunt genieten van een nieuwe stal.

Bent u geïnteresseerd en benieuwd naar de mogelijkheden? In onze portfolio vindt u diverse opgeleverde stallen. Daarnaast verschaft onze Facebookpagina een goede impressie van de mogelijkheden. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door dé expertise van Select Stallenbouw.

Contact opnemen

Een stal kopen doet u bij dé specialist in stallen: Select Stallenbouw. Contacteer onze specialisten voor het aanvragen van offerte. Uiteraard staan wij ook paraat voor het beantwoorden van eventuele vragen. Wij laten graag aan u zien dat u bij Select Stallenbouw aan het juiste adres bent voor uw nieuwe stal.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.