Skip to main content

Select Stallenbouw is dé specialist in stalbouw. Sinds onze oprichting in 1997 hebben wij voor onze klanten al vele paardenstallen en hondenkennels mogen vervaardigen. Wilt u een op maat gemaakte paardenstal of hondenkennel laten bouwen? Neem dan contact op met dé specialist in stalbouw en bespreek uw wensen. Bij het ontwerpen van de stal houden wij vervolgens rekening met al uw wensen en voorkeuren!

Bij Select Stallenbouw staat klantgerichtheid met hoofdletters geschreven en dit laten we zien naar u toe in onze dienstverlening. Naast onze klantgerichtheid staan wij ook voor:

 • Montage en bouwen van de paardenstal of hondenkennel ter plaatse door middel van een eigen bouwteam (indien u dat wilt);
 • Een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding;
 • Een persoonlijk advies volledig op maat.

Kwaliteit stalbouw voor paardenstallen en hondenkennels

Wij werken uitsluitend met de beste materialen voor onze producten. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Select Stallenbouw. Met onze afwerkingen zorgen wij er daarom voor dat uw product jarenlang meegaat. Ook letten wij als bedrijf zijnde erg op de details, zoals gladde binnenwanden. Hierdoor ziet uw paardenstal er nog jarenlang als nieuw uit, terwijl er relatief weinig onderhoud aan gepleegd hoeft te worden. Wel zo makkelijk voor u als dierenliefhebber. Met een gerust hart zorgen wij voor comfort en veiligheid in de afwerking van onze producten, zowel kijkend naar het dier als de verzorger(ster). Dát is de service die wij graag nakomen aan al onze klanten!

Laat stalbouw over aan Select Stallenbouw

Onder foto’s vindt u vele referenties die wij hebben gerealiseerd in het verleden. Met trots laten wij deze op onze website zien. De reportage is opgedeeld in vier categorieën, namelijk:

 • Stallen;
 • Kennels;
 • Grote projecten;
 • Speciale wanden en toebehoren.

Verder verkrijgt u via onze pagina op Facebook een goede indruk van de mogelijkheden. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Geef ons een belletje, zodat we gezamenlijk kunnen kijken wat mogelijk is. Select Stallenbouw: dé specialist op het gebied van stalbouw!

Waarom Select stallenbouw?

 • Scherp geprijsd
 • Ontwerp, productie en montage
 • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

  Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

  Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.