Skip to main content

Wilt u voor uw paard een stal laten bouwen in Friesland. Select Stallenbouw is dé stallenbouw specialist in Friesland voor u! Wij staan als sinds 1997 garant voor prachtige, houten stallen. Van A tot Z, van ontwerp tot complete bouwwerken, Select Stallenbouw bouwt prachtige projecten voor u op maat. Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken of vraag meteen een offerte aan.

Texas of zadeldak

Klantgerichtheid staat bij ons in hoog vaandel. Wij zoeken altijd naar de beste optie voor u. Heeft u speciale wensen? Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en behoeften. Na akkoord van de offerte gaan wij daarna direct aan de slag om uw stal te bouwen. In ons assortiment hebben wij diverse verschillende standaard modellen. Deze zijn:

Daarnaast is het ook mogelijk om uw speciale wensen en behoeftes in een gesprek kenbaar te maken, zodat wij voor u een stal kunnen ontwerpen die geheel op maat gemaakt is. Ons bouwteam komt uw stal graag bij u in Friesland opbouwen. Wilt u de stal liever zelf monteren? Ook dat is mogelijk. Onze stallen kunnen worden aangeleverd als zelfbouwpakketten, die door een klusser met wat ervaring prima in elkaar te zetten zijn.

Stallenbouw Friesland

Wij zijn uw stallenbouwer van A tot Z; van ontwerp tot bouw. Wij beiden gratis bouwtekeningen bij aankoop en een optimale prijs/kwaliteitsverhouding. Daarnaast staan wij garant voor een snelle én betrouwbare levering. Bent u bezorgd over de opbouw? Indien gewenst verzorgt ons eigen bouwteam de montage en bouw ter plaatse. De binnenwanden worden standaard gemaakt van multiplex en de buitenwanden van geïmpregneerd hout. Wilt u liever betonplex op de binnenwanden? Ook dat is mogelijk tegen een meerprijs van €75 per stal. Tevens plaatsen wij extra balken tussen de binnen- en buitenwanden om doorslaan te voorkomen. Licht, lucht en keurig afgewerkte details zorgen voor comfort en veiligheid voor zowel het dier als de verzorger.

Loopstallen

Loopstallen zijn bedoeld voor groepshuisvesting, waar uw paarden ook vrij kunnen rondlopen. Paarden zijn sociale dieren en staan vaak graag samen met hun soortgenoten in een loopstal, al vinden sommige paarden het ook fijn om alleen in een box te staan. Bij ons kunt u ook terecht voor dit soort loopstallen, waarbij we uiteraard rekening houden met specifieke omstandigheden. Denk daarbij aan de breedte van deuren maar ook het aantal paarden en de afmetingen die u wenst.

Andere dierenverblijven

Naast paardenstallen ontwerpen, produceren en monteren wij ook andere dierenverblijven, zoals hondenkennels en geiten- en alpacaverblijven. Dus als u op zoek bent naar een specialist die uw veilige en comfortabele dierenverblijf in Friesland kan verzorgen tegen een gunstige prijs, dan bent u bij ons zeker aan het goede adres. Ook voor deze verblijven geldt dat wij een aantal standaardmodellen aan kunnen bieden, maar maatwerk zeker mogelijk is.

Neem contact op

Voor het bouwen van een stal in Friesland bent u bij Select Stallenbouw dus bij het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u graag de mogelijkheden bespreken? Bel +31(0)24-6455655 of mail naar info@select-stallenbouw.nl. Neem ook een kijkje in onze portfolio om eerdere projecten te bekijken.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.