Wilt u voor uw paard een stal laten bouwen in Friesland. Select Stallenbouw is dé stallenbouw specialist in Friesland voor u! Wij staan als sinds 1997 garant voor prachtige, houten stallen. Van A tot Z, van ontwerp tot complete bouwwerken, Select Stallenbouw bouwt prachtige projecten voor u op maat. Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken of vraag meteen een offerte aan.

Texas of zadeldak

Klantgerichtheid staat bij ons in hoog vaandel. Wij zoeken altijd naar de beste optie voor u. Heeft u speciale wensen? Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en behoeften. Na akkoord van de offerte gaan wij daarna direct aan de slag om uw stal te bouwen. In ons assortiment hebben wij diverse verschillende standaard modellen. Deze zijn:

Stallenbouw Friesland

Wij zijn uw stallenbouwer van A tot Z; van ontwerp tot bouw. Wij beiden gratis bouwtekeningen bij aankoop en een optimale prijs/kwaliteitsverhouding. Daarnaast staan wij garant voor een snelle én betrouwbare levering. Bent u bezorgd over de opbouw? Indien gewenst verzorgt ons eigen bouwteam de montage en bouw ter plaatse. De binnenwanden worden standaard gemaakt van multiplex en de buitenwanden van geïmpregneerd hout. Tevens plaatsen wij extra balken tussen de binnen- en buitenwanden om doorslaan te voorkomen. Licht, lucht en keurig afgewerkte details zorgen voor comfort en veiligheid voor zowel het dier als de verzorger.

Neem contact op

Voor het bouwen van een stal in Friesland bent u bij Select Stallenbouw dus bij het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u graag de mogelijkheden bespreken? Bel +31(0)24-6455655 of mail naar info@select-stallenbouw.nl. Neem ook een kijkje in onze portfolio om eerdere projecten te bekijken.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan hieronder het contactformulier in.


    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag!