Opgericht in 1997 is Select Stallenbouw hedendaags dé specialist in het vervaardigen van paardenstallen in de provincie Gelderland. Wilt u een luxe, houten paardenstal voor uw paard laten bouwen? Dan bespreken wij graag uw wensen door. Vraag eenvoudig een offerte aan of maak kennis met diverse gerealiseerde projecten onder portfolio. Wij laten graag aan u zien dat Select Stallenbouw dé specialist voor het bouwen van uw paardenstal is.

Een paardenstal op maat

Bent u woonachtig in Gelderland en wilt u het beste voor uw paard? Dan kiest u voor Select Stallenbouw. U heeft bij ons keuze uit zowel standaardmodellen als maatwerk. In onze catalogus vindt u de volgende paardenstal modellen:

Wij verzoeken u contact op te nemen indien u een paardenstal volledig conform uw wensen wilt laten bouwen. Wij denken vervolgens gericht met u mee omtrent de mogelijkheden. Is het bouwwerk af? Dan zal het uw paard aan niets ontbreken.

Waarom Select Stallenbouw voor uw stal?

Door de jaren heen zijn wij veelvuldig ingeschakeld voor stallenbouw in Gelderland, Limburg en Noord-Brabant. Bij het opleveren van de gevraagde werkzaamheden staat kwaliteit centraal. Zo leveren wij onze binnenwanden op met multiplex, zijn de buitenwanden voorzien van geïmpregneerd hout én brengen wij extra balken aan om doorslaan te voorkomen. Kortom, wij leveren te allen tijde dé beste materialen voor uw project.

Verder kiest u met Select Stallenbouw voor een scherpe prijs in combinatie met een uitstekende service. Door alles onder één dak ondersteunen wij u volledig. Dit betekent dat wij zorg dragen voor zowel het ontwerp, de productie als de montage. Resultaat: wij zijn uw stalbouwer van A tot Z!

Vraag een offerte aan

Van kant en klare paardenstallen tot standaard modellen, Select Stallenbouw is uw stalbouwer in de provincie Gelderland. Neem direct contact op voor de mogelijkheden. Een kleine impressie over ons bedrijf kunt u alvast verkrijgen door een een kijkje te nemen op onze Facebookpagina.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan hieronder het contactformulier in.


    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag!