Skip to main content

Opgericht in 1997 is Select Stallenbouw hedendaags dé specialist in het vervaardigen van paardenstallen in de provincie Gelderland. Wilt u een luxe, houten paardenstal voor uw paard laten bouwen? Dan bespreken wij graag uw wensen door. Vraag eenvoudig een offerte aan of maak kennis met diverse gerealiseerde projecten onder portfolio. Wij laten graag aan u zien dat Select Stallenbouw dé specialist voor het bouwen van uw paardenstal is.

Een paardenstal op maat

Bent u woonachtig in Gelderland en wilt u het beste voor uw paard? Dan kiest u voor Select Stallenbouw. U heeft bij ons keuze uit zowel standaardmodellen als maatwerk. In onze catalogus vindt u de volgende paardenstal modellen:

Wij verzoeken u contact op te nemen indien u een paardenstal volledig conform uw wensen wilt laten bouwen. Wij denken vervolgens gericht met u mee omtrent de mogelijkheden. Is het bouwwerk af? Dan zal het uw paard aan niets ontbreken.

Waarom Select Stallenbouw voor uw stal?

Door de jaren heen zijn wij veelvuldig ingeschakeld voor stallenbouw in Gelderland, Limburg en Noord-Brabant. Bij het opleveren van de gevraagde werkzaamheden staat kwaliteit centraal. Zo leveren wij onze binnenwanden op met eersteklas multiplex, zijn de buitenwanden voorzien van geïmpregneerd hout én brengen wij extra balken aan om doorslaan te voorkomen. Geeft u de voorkeur aan binnenwanden van betonplex? Ook dat is mogelijk voor een meerprijs van slechts €75,- per stal. Kortom, wij leveren te allen tijde dé beste materialen voor uw project, zodat uw nieuwe stal met minimaal onderhoud nog jaren mee kan.

Verder kiest u met Select Stallenbouw voor een scherpe prijs in combinatie met een uitstekende service. Door alles onder één dak ondersteunen wij u volledig. Dit betekent dat wij zorg dragen voor zowel het ontwerp, de productie als de montage. Resultaat: wij zijn uw stalbouwer van A tot Z!

Loopstal

Naast gewone paardenstallen kunnen wij ook een prachtige loopstal verzorgen om in Gelderland neer te zetten. Loopstallen worden steeds vaker gevraagd. Dat is niet verwonderlijk want paarden zijn sociale dieren en vaak vinden ze het fijn om bij elkaar in één ruimte te staan. Bovendien geeft dit ze nog extra bewegingsvrijheid. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een loopstal? Neem contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Eigen fabriek

Bij Select Stallenbouw produceren wij de stallen zelf in eigen fabriek. Dat betekent dat de prijs/kwaliteitsverhouding optimaal is en wij snelle en betrouwbare levertijden kunnen aanhouden.

Zelf bouwen of laten bouwen

Onze stallen worden in prefab onderdelen opgeleverd, en wanneer alle onderdelen gecontroleerd en getest zijn, reist ons bouwteam af naar Gelderland om de stal bij u af te monteren. Neemt u de montage liever zelf voor uw rekening? Ook dat is mogelijk. Wij kunnen onze stallen als zelfbouwpakket bij u afleveren. Als u ervaring heeft als klusser, kunt u vervolgens zelf uw stal in elkaar zetten.

Vraag een offerte aan

Van kant en klare paardenstallen tot standaard modellen, Select Stallenbouw is uw stalbouwer in de provincie Gelderland. Neem direct contact op voor de mogelijkheden. Een kleine impressie over ons bedrijf kunt u alvast verkrijgen door een een kijkje te nemen op onze Facebookpagina.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.