Wilt u een nieuwe stal laten bouwen in Groningen voor uw paard? Select Stallenbouw is dé specialist in stallenbouw in Groningen, Friesland en Drenthe. Wij hebben naast verschillende standaard modellen de mogelijkheid om een stal op maat te bouwen. Na een kort gesprek en akkoord van de offerte, gaan onze specialisten aan de slag om uw paardenstal te bouwen. Maak vrijblijvend een afspraak of vraag meteen een offerte aan.

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Wij garanderen een optimale prijs/kwaliteitsverhouding en bouwen onze stallen alleen van hoogstaande materialen. De buitenwanden worden gemaakt van geïmpregneerd hout. De binnenwanden zijn standaard van multiplex. Voor een meerwaarde van 75,- euro per stal gebruiken wij betonplex voor de binnenwanden. Wij willen alleen het beste voor uw dier en de verzorger. Licht en lucht zorgen voor gemak en veiligheid. De afgewerkte lasnaden en gladde binnenwanden beiden extra comfort. Met relatief weinig onderhoud ziet uw paardenstal er nog jarenlang als nieuw uit. Wij beiden de volgende standaard modellen:

Uw stal van A tot Z

Wij staan al sinds 1997 garant voor prachtige, houten paardenstallen. Behalve persoonlijk advies staan wij ook een vakkundige service. Indien gewenst voert ons eigen bouwteam de montage en bouw ter plaatse uit. Tevens hebben wij altijd snelle en betrouwbare levertijden. Van ontwerp tot complete bouwwerken, Select Stallenbouw levert én bouwt prachtige stallen in de provincie Groningen.

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak vrijblijvend een afspraak. Wij bespreken graag wat Select Stallenbouw voor u kan betekenen. Bel +31(0)24-6455655 of mail naar info@select-stallenbouw.nl. U kunt natuurlijk ook direct een offerte aanvragen.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan hieronder het contactformulier in.


    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag!