Skip to main content

Wilt u een nieuwe stal laten bouwen in Groningen voor uw paard? Select Stallenbouw is dé specialist in stallenbouw in Groningen, Friesland en Drenthe. Wij hebben naast verschillende standaard modellen de mogelijkheid om een stal op maat te bouwen. Na een kort gesprek en akkoord van de offerte, gaan onze specialisten aan de slag om uw paardenstal te bouwen. Maak vrijblijvend een afspraak of vraag meteen een offerte aan.

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Wij garanderen een optimale prijs/kwaliteitsverhouding en bouwen onze stallen alleen van hoogstaande materialen. De buitenwanden worden gemaakt van geïmpregneerd hout. De binnenwanden zijn standaard van multiplex. Voor een meerwaarde van 75,- euro per stal gebruiken wij betonplex voor de binnenwanden. De wand wordt dan wat steviger, omdat de buitenste laag bestaat uit een extra harde en gladde epoxylaag en dat maakt de wand ook beter bestand tegen bijvoorbeeld vocht. Wij willen alleen het beste voor uw dier en de verzorger. Licht en lucht zorgen voor gemak en veiligheid. De afgewerkte lasnaden en gladde binnenwanden bieden extra comfort en er zijn geen uitstekende delen aanwezig waaraan uw paard zich kan bezeren. Met relatief weinig onderhoud ziet uw paardenstal er nog jarenlang als nieuw uit. Wij beiden de volgende standaard modellen:

De prijzen die bij de modellen vermeld zijn, zijn inclusief btw maar exclusief lever- en montagekosten.

Uw stal van A tot Z

Wij staan al sinds 1997 garant voor prachtige, houten paardenstallen. Behalve persoonlijk advies staan wij ook een vakkundige service. Indien gewenst voert ons eigen bouwteam de montage en bouw ter plaatse uit. Tevens hebben wij altijd snelle en betrouwbare levertijden. Van ontwerp tot complete bouwwerken, Select Stallenbouw levert én bouwt prachtige stallen in de provincie Groningen.

Zelfbouw pakketten

Ons bouwteam komt de paardenstal die u door ons heeft laten ontwerpen, graag bij u in Groningen plaatsen. Zet u de paardenstal liever zelf in elkaar, om kosten te besparen? Dat is ook mogelijk. Onze zelfbouwpakketten worden zo geleverd dat een handige doe-het-zelver de montage voor zijn rekening kan nemen. U kunt kiezen uit verschillende pakketten en ze bestaan in ieder geval uit:

  • Wanden van geïmpregneerd hout;
  • Asbestvrije golfplaten voor het dak;
  • Gegalvaniseerd of verzinkt, stevig hang- en sluitwerk.

Loopstallen Groningen

Naast stallen met individuele paardenboxen, ontwerpen, produceren en monteren wij ook loopstallen in Groningen. Paarden zijn sociale dieren en met zo’n groepsaccommodatie hebben ze naast meer contact met elkaar, ook meer bewegingsvrijheid. Sommige dieren staan wel liever alleen in een box, maar veel dieren vinden een loopstal prettig. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden rondom loopstallen en individuele paardenstallen.

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak vrijblijvend een afspraak. Wij bespreken graag wat Select Stallenbouw voor u kan betekenen. Bel +31(0)24-6455655 of mail naar info@select-stallenbouw.nl. U kunt natuurlijk ook direct een offerte aanvragen.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.