Wilt u voor uw paard een nieuwe stal laten bouwen in Limburg? Dan helpen wij u graag. Al sinds 1997 vervaardigt Select Stallenbouw paardenstallen op maat in Limburg en aanliggende provincies. Bekijk direct de mogelijkheden op onze website of neem contact op om uw wensen door te spreken. Door middel van een kort gesprek inventariseren wij uw voorkeuren en wensen. Vervolgens verkrijgt u een passende offerte. Na akkoord gaan onze specialisten aan de slag met de bouw van een luxe paardenstal conform uw wensen.

Een prachtige stal laten bouwen in Limburg

U heeft bij ons diverse mogelijkheden voor uw nieuwe stal. In ons assortiment vindt u namelijk diverse standaard modellen paardenstallen: Texas, Zadeldak, Dallas én Lessenaarsdak. Heeft u aanvullende eisen ten aanzien van uw nieuwe stal? Dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen voor maatwerk. U kiest met ons voor:

  • Kwaliteit;
  • Een scherpe prijs;
  • Ontwerp, productie én montage onder één dak.

Select Stallenbouw levert enkel het allerbeste voor uw paard in Limburg, Brabant, Gelderland en andere provincies. Dit maken wij waar door alleen gebruik te maken van hoogstaande materialen. Zo worden de binnenwanden opgeleverd met multiplex en buitenwanden voorzien van geïmpregneerd hout. Verder brengen wij extra balken aan om doorslaan te voorkomen. Hierdoor kunnen wij het beste voor uw paard garanderen. Dit maakt Select Stallenbouw uitermate geschikt voor de bouw van uw paardenstal in de omgeving van Limburg.

Contact opnemen met uw stalbouwer

Benieuwd? Vraag direct een offerte aan of contacteer onze specialisten op telefoonnummer: +31(0)24-6455655 voor passend advies. Samen zorgen we voor een stal waar uw paard nog jarenlang profijt van heeft. Om alvast kennis te maken met diverse klantprojecten, kunt u terecht in onze portfolio of een bezoek brengen aan Facebook. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot dé specialist in paardenstallen, hondenkennels en dierenverblijven.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan hieronder het contactformulier in.


    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag!