Skip to main content

Wilt u voor uw paard een nieuwe stal laten bouwen in Limburg? Dan helpen wij u graag. Al sinds 1997 vervaardigt Select Stallenbouw paardenstallen op maat in Limburg en aanliggende provincies. Bekijk direct de mogelijkheden op onze website of neem contact op om uw wensen door te spreken. Door middel van een kort gesprek inventariseren wij uw voorkeuren en wensen. Vervolgens verkrijgt u een passende offerte. Na akkoord gaan onze specialisten aan de slag met de bouw van een luxe paardenstal conform uw wensen.

Een prachtige paardenstal laten bouwen in Limburg

U heeft bij ons diverse mogelijkheden voor uw nieuwe stal. In ons assortiment vindt u namelijk diverse standaard modellen paardenstallen: TexasZadeldakDallas én Lessenaarsdak. Heeft u aanvullende eisen ten aanzien van uw nieuwe stal? Wij kunnen complete stallen op maat voor u ontwerpen. Wij verzoeken u om contact met ons op te nemen voor maatwerk.

Wanneer u voor Select Stallenbouw kiest, dan kiest u voor:

 • Kwaliteit;
 • Een scherpe prijs;
 • Ontwerp, productie én montage onder één dak.

Duurzame stallen in Limburg

Select Stallenbouw levert enkel het allerbeste voor uw paard in Limburg, Brabant, Gelderland en andere provincies. Dit maken wij waar door alleen gebruik te maken van hoogstaande en duurzame materialen. Zo worden de binnenwanden opgeleverd met multiplex en buitenwanden voorzien van geïmpregneerd hout. Wilt u uw binnenwanden liever bekleed hebben met betonplex? Voor een meerprijs van €75,- per stal is dat uiteraard ook mogelijk. Met betonplex wordt de binnenwand nog wat steviger omdat die voorzien wordt van een epoxylaag. Dat zorgt voor een verhoogde vochtbestendigheid, waardoor de wanden nóg langer meegaan.

Verder brengen wij extra balken aan om doorslaan te voorkomen. Hierdoor kunnen wij het beste voor uw paard garanderen. Dit maakt Select Stallenbouw uitermate geschikt voor de bouw van uw paardenstal in de omgeving van Limburg.

Alle stalen onderdelen van de stal zijn gegalvaniseerd of verzinkt. Dat is bij dierenverblijven belangrijk, omdat deze onderdelen anders aangetast kunnen worden door de ammoniak die vrijkomt wanneer de paarden hun behoefte in de stal doen. Verder houden we ook rekening met voldoende ventilatie, zodat er altijd voldoende verse lucht circuleert door de stal.

Zelf bouwen

Onze stallen ontwerpen en produceren we zelf, en ook de montage ter plaatse in Limburg kan door ons bouwteam compleet verzorgd worden. Monteert u uw stal liever zelf? Wij kunnen onze stallen door heel Limburg ook afleveren als zelfbouwpakket. De pakketten zijn zorgvuldig samengesteld en een ervaren klusser kan de stallen zelf monteren met het materiaal dat wij leveren. De zelfbouwpakketten bestaan uit verschillende onderdelen, waaronder:

 • Geïmpregneerd hout;
 • Asbestvrije golfplaten;
 • Gegalvaniseerd, zwaar hang- en sluitwerk.

Contact opnemen met uw stalbouwer

Benieuwd? Vraag direct een offerte aan of contacteer onze specialisten op telefoonnummer: +31(0)24-6455655 voor passend advies. Samen zorgen we voor een stal waar uw paard nog jarenlang profijt van heeft. Om alvast kennis te maken met diverse klantprojecten, kunt u terecht in onze portfolio of een bezoek brengen aan Facebook. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot dé specialist in paardenstallen, hondenkennels en dierenverblijven.

Waarom Select stallenbouw?

 • Scherp geprijsd
 • Ontwerp, productie en montage
 • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

  Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

  Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.