Skip to main content

Wilt u een stal laten bouwen in Noord Holland? Dan is Select Stallenbouw is hét bedrijf voor u. Van ontwerp tot complete bouwwerken, Select Stallenbouw levert én bouwt prachtige projecten voor u op maat. Door middel van een kort gesprek inventariseren wij uw voorkeuren en wensen. Gaat u akkoord? Dan gaan onze specialisten aan de slag met de bouw van een luxe paardenstal geheel naar uw wensen. Vraag direct een offerte aan of neem https://www.select-stallenbouw.nl/contactcontact met ons op voor de mogelijkheden.

Zadel- of Lessenaarsdak

Voor onze stallen maken wij alléén gebruik van hoogstaande materialen. Wij willen het beste voor uw paard. De binnenwanden worden daarom opgeleverd met multiplex en de buitenwanden worden voorzien van geïmpregneerd hout. Daarnaast brengen wij extra balken aan om doorslaan te voorkomen. Het hang- en sluitwerk is zwaar uitgevoerd en tevens thermisch verzinkt of gegalvaniseerd. Licht en lucht zorgen voor comfort en veiligheid. Details, zoals keurig afgewerkte lasnaden en gladde binnenwanden, bieden extra comfort. In ons assortiment vindt u diverse standaard modellen paardenstallen:

In overleg leveren wij ook paardenstallen op maat, geheel aangepast aan uw eigen wensen en behoeften. U kiest bij ons voor kwaliteit, klantgerichtheid én een scherpe prijs. Wij hebben alles onder één dak; ontwerp, productie én montage. Dit maakt Select Stallenbouw hét bedrijf voor het bouwen van stallen in Noord Holland.

Vraag een offerte aan voor stallenbouw in Noord Holland

Bent u benieuwd? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zorgen samen met u voor een stal waar uw paard nog jarenlang profijt van heeft. Bel +31(0)24-6455655 of mail naar info@select-stallenbouw.nl. Wilt u alvast wat van onze eerdere projecten zien? Neem dan een kijkje in onze portfolio of bezoek onze Facebookpagina.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.