Hedendaags heeft Select Stallenbouw al vele prachtige paardenstallen opgeleverd in Overijssel, Gelderland, Brabant en Limburg. Met passie én vakmanschap realiseren wij dé perfecte stal voor uw paard. Hierbij staat veiligheid voor het dier centraal. Wilt u direct een paardenstal laten bouwen? Vraag dan een offerte aan of neem contact op voor meer informatie. Wij laten graag aan u zien dat u bij Select Stallenbouw moet zijn voor stalbouw in Overijssel.

Een houten paardenstal van de hoogste kwaliteit

Aan de hand van de laatste trends en ontwikkelingen wordt uw nieuwe paardenstal gebouwd. U heeft hierbij keuze uit zowel standaard modellen als paardenstallen naar eigen inzichten. Wij verzoeken u om contact met ons op te nemen indien u kiest voor een paardenstal naar eigen inzichten. Met betrekking tot onze standaard modellen heeft u de volgende mogelijkheden voor uw nieuwe paardenstal:

Kiest u voor een houten paardenstal van Select Stallenbouw? Wij leveren onze paardenstallen enkel en alleen op met hoogstaande materialen. Zo maken wij gebruik van multixplex voor de binnenwanden. Verder worden de buitenwanden voorzien van geïmpregneerd hout. Om doorslaan te voorkomen, brengen wij extra balken aan. Zodoende kunnen wij een veilige omgeving voor uw paard garanderen. Kortom, wij bouwen voor u een houten paardenstal van de hoogste kwaliteit!

Waarom Select Stallenbouw?

Wij nemen graag het gehele bouwproject aan. Van ontwerp tot montage, Select Stallenbouw realiseert uw paardenstal van A tot Z in Overijssel. Door alles onder één dak aan te bieden, kunnen wij zorg dragen voor snelle levertijden. Bovendien vervaardigen wij de gebruikte materialen in onze eigen fabriek. Hierdoor kunnen wij een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding garanderen. Dit maakt Select Stallenbouw uitermate geschikt voor de bouw van uw nieuwe paardenstal.

Vraag een offerte aan

Laat uw nieuwe stal direct door specialisten van Select Stallenbouw vervaardigen. Eventuele vragen stelt u eenvoudig door contact op te nemen. Voor een impressie van de mogelijkheden verzoeken wij u om een kijkje te nemen in onze portfolio. Daarnaast vindt u diverse gerealiseerde projecten op Facebook.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan hieronder het contactformulier in.


    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag!