Skip to main content

In de afgelopen jaren heeft Select Stallenbouw al vele prachtige paardenstallen opgeleverd in Overijssel, Gelderland, Brabant en Limburg. Met passie én vakmanschap realiseren wij dé perfecte stal voor uw paard. Hierbij staat veiligheid voor het dier centraal. Wilt u direct een paardenstal laten bouwen? Vraag dan een offerte aan of neem contact op voor meer informatie. Wij laten graag aan u zien dat u bij Select Stallenbouw moet zijn voor stalbouw in Overijssel.

Een houten paardenstal van de hoogste kwaliteit

Aan de hand van de laatste trends en ontwikkelingen wordt uw nieuwe paardenstal gebouwd. U heeft hierbij keuze uit zowel standaard modellen als paardenstallen naar eigen inzichten. Wij verzoeken u om contact met ons op te nemen indien u kiest voor een paardenstal op maat. Met betrekking tot onze standaard modellen heeft u de volgende mogelijkheden voor uw nieuwe paardenstal:

Kiest u voor een houten paardenstal van Select Stallenbouw? Wij leveren onze paardenstallen enkel en alleen op met hoogstaande materialen. Zo maken wij gebruik van multixplex voor de binnenwanden. Wilt u liever betonplex? Voor een meerprijs van slechts €75,- per stal brengen wij betonplex aan op de binnenwanden. De afwerking met een gladde laag epoxy zorgt ervoor dat de binnenwand een hogere vochtbestendigheid verkrijgt. Verder worden de buitenwanden voorzien van geïmpregneerd hout. Om doorslaan te voorkomen, brengen wij extra balken aan. Zodoende kunnen wij een veilige omgeving voor uw paard garanderen. Kortom, wij bouwen voor u een houten paardenstal van de hoogste kwaliteit!

Het beste voor uw paard

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van paardenstallen en andere dierenverblijven. Daarom weten wij heel goed waaraan een goede paardenstal moet voldoen. Een paard heeft natuurlijk voldoende ruimte nodig in de stal. Het dier moet wat op en neer kunnen lopen en gemakkelijk kunnen gaan liggen en rollen. Qua hoogte moet er rekening mee gehouden worden dat het paard kan steigeren. Door de stallen ruim en hoog te maken, en ervoor te zorgen dat er geen scherpe randen of uitstekende delen in de box aanwezig zijn, wordt voorkomen dat het paard zich kan bezeren.

Waarom Select Stallenbouw in Overijssel?

Wij nemen graag het gehele bouwproject aan. Van ontwerp tot montage, Select Stallenbouw realiseert uw paardenstal van A tot Z in Overijssel. Door alles onder één dak aan te bieden, kunnen wij zorg dragen voor snelle levertijden. Bovendien vervaardigen wij de gebruikte materialen in onze eigen fabriek. Hierdoor kunnen wij een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding garanderen. Dit maakt Select Stallenbouw uitermate geschikt voor de bouw van uw nieuwe paardenstal.

Zelf bouwen

Wij hebben een bouwteam dat onze stallen bij u in Overijssel neer komt zetten, maar een andere mogelijkheid is om zelf de montage voor uw rekening te nemen. Wij kunnen namelijk ook zelfbouwpakketten samenstellen. De verschillende onderdelen zijn bij ons op de fabriek al zover afgewerkt, dat u ze alleen nog af hoeft te monteren. Wij leveren het zelfbouwpakket bij u in Overijssel af, en een ervaren doe-het-zelver kan vervolgens zelf aan de slag gaan. Onze zelfbouwpakketten omvatten verschillende kant-en-klare onderdelen, en bestaan o.a. uit:

  • Geïmpregneerd hout;
  • Asbestvrije golfplaten;
  • Gegalvaniseerd of verzinkt hang- en sluitwerk.

Vraag een offerte aan

Laat uw nieuwe stal direct door specialisten van Select Stallenbouw vervaardigen. Eventuele vragen stelt u eenvoudig door contact op te nemen. Voor een impressie van de mogelijkheden verzoeken wij u om een kijkje te nemen in onze portfolio. Daarnaast vindt u diverse gerealiseerde projecten op Facebook.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.