Skip to main content

Select Stallenbouw is dé specialist in het ontwerpen, produceren én monteren van stallen voor paarden. Bent u op zoek naar een representatieve paardenstal? Bekijk de mogelijkheden op onze website of neem voor passend advies contact met ons op. Zo is het voor ons mogelijk om een paardenstal op maat voor u te vervaardigen, volledig conform uw wensen.

Kant en klare paardenstallen

Select Stallenbouw heeft door de jaren heen prachtige paardenstallen voor klanten mogen opleveren. Als specialist in stallenbouw voor paarden kunt u bij ons terecht voor diverse modellen:

Klik door op het desbetreffende model en verkrijg tevens inzicht in de mogelijke prijzen. Liever een paardenstal of -box op maat? U kunt ons contacteren via 024-6455655 of info@select-stallenbouw.nl. Door gericht met u mee te denken, weten wij altijd voor onze klanten een passend bouwwerk te realiseren.

Waarom kiezen voor Select Stallenbouw?

Wij staan voor het leveren van vakwerk. Aan de hand van uw eisen/wensen gaan onze specialisten aan de slag met het realiseren van een paardenstal op maat. U kunt hierbij rekenen op een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, een snelle levertijd én de mogelijkheid om stalbouw over te laten aan een professioneel bouwteam. Dit maakt Select Stallenbouw dé specialist in stallenbouw voor paarden.

Om alvast kennis te maken met diverse prachtige projecten, kunt u terecht onder portfolio. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de mogelijkheden op het gebied van stallenbouw voor paarden. Daarnaast kunt u terecht op de Facebookpagina van Select Stallenbouw voor een impressie van de mogelijkheden.

Vraag een offerte aan

Al sinds 1997 is Select Stallenbouw úw specialist in stallenbouw voor paarden. Laat u adviseren door onze specialisten en vraag een offerte aan. Wij helpen u graag.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.