Woont u in Utrecht en wilt u een stal laten bouwen? Select Stallenbouw is úw specialist voor het bouwen van stallen. Wij staan garant voor vakwerk van A tot Z en bouwen uw stal met passie en vakmanschap. Kies uit één van de standaard modellen of ga voor een opmaat vervaardigde stal. Wij zorgen er vervolgens voor dat het gebouwd wordt conform uw wensen en behoeften. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.

Vakkundige service

Klantgerichtheid is van groot belang bij onze medewerkers. Van ontwerp tot complete bouwwerken, wij staan voor een helder en zorgeloos contact. U heeft keuze uit één van de volgende standaard modellen:

Onze producten zijn voorzien van balken tussen de binnen- en buitenwand. Hierdoor wordt doorslaan voorkomen. Het hang- en sluitwerk is zwaar uitgevoerd en thermisch verzinkt of gegalvaniseerd. De buitenwanden worden standaard gemaakt van geïmpregneerd hout. Onze stallen bieden met andere woorden comfort en veiligheid voor zowel het dier als de verzorger.

Uw nieuwe stal blijft nog jaren mooi

Met een stal van Select Stallenbouw heeft u een bouwwerk dat relatief weinig onderhoud nodig heeft en er nog jaren als nieuw uitziet. Wilt u zien wat wij eerder gerealiseerd hebben? Neem dan een kijkje bij onze portfolio. Wij laten graag aan u zien dat u voor stallenbouw in Utrecht bij Select Stallenbouw moet zijn.

Neem contact op

Wij staan al sinds 1997 garant voor prachtige stallen en kennels in Utrecht en omgeving. U kunt hierbij rekenen op een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding. Verder kiest u met Select Stallenbouw voor een snelle én betrouwbare levertijd door heel Europa. Indien gewenst kunt u montage en bouw met een gerust hart aan ons professionele bouwteam overlaten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag een offerte aan. Bel +31(0)24-6455655 of mail naar info@select-stallenbouw.nl voor meer informatie. Wij helpen u graag.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan hieronder het contactformulier in.


    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag!