Skip to main content

Woont u in Utrecht en wilt u een stal laten bouwen? Select Stallenbouw is úw specialist voor het bouwen van stallen. Wij staan garant voor vakwerk van A tot Z en bouwen uw stal met passie en vakmanschap. Kies uit één van de standaard modellen of ga voor een op maat gemaakte stal. Wij zorgen er vervolgens voor dat alles gebouwd wordt conform uw wensen en behoeften. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.

Vakkundige stallenbouw in omgeving Utrecht

Klantgerichtheid is van groot belang bij onze medewerkers. Van ontwerp tot aan de afwerking; wij staan voor een helder en zorgeloos contact. U heeft keuze uit één van de volgende standaard modellen:

Onze producten zijn voorzien van balken tussen de binnen- en buitenwand. Hierdoor wordt doorslaan voorkomen. Het hang- en sluitwerk is zwaar uitgevoerd en thermisch verzinkt of gegalvaniseerd zodat deze onderdelen niet aangetast kunnen worden door de ammoniakgassen die ontstaan uit de uitwerpselen van uw paard. De buitenwanden worden standaard gemaakt van geïmpregneerd hout en de binnenwanden worden afgewerkt met multiplex. Wanneer u de voorkeur geeft aan betonplex, dan kan dat uiteraard ook; we rekenen dan een meerprijs van slechts €75,- per stal. Verder worden alle details zorgvuldig weggewerkt: denk aan afgeronde hoeken en netjes afgewerkte lasnaden, zodat uw paard zich daar niet aan kan verwonden. Onze stallen bieden met andere woorden comfort en veiligheid voor zowel het dier als de verzorger.

Uw nieuwe stal blijft nog jaren mooi

Met een stal van Select Stallenbouw heeft u een bouwwerk dat relatief weinig onderhoud nodig heeft en er nog jaren als nieuw uitziet. Wilt u zien wat wij eerder gerealiseerd hebben? Neem dan een kijkje bij onze portfolio. Wij laten graag aan u zien dat u voor stallenbouw in Utrecht bij Select Stallenbouw moet zijn.

Zelfbouwpakketten

Wilt u de door u gekozen stal liever zelf bouwen? Dat is bij ons zeker mogelijk. Wij kunnen veel van onze stallen als zelfbouwpakket bij u afleveren. Met het geleverde materiaal bouwt u vervolgens zelf uw stal. Er is wel enige ervaring vereist als doe-het-zelver. Heeft u dat niet, of laat u het graag aan ons over? Ons bouwteam komt graag naar u toe in Utrecht en zet uw stal vakkundig en snel in elkaar.

Loopstal

Naast de gangbare stallen met paardenboxen, leveren en bouwen wij ook loopstallen. In een loopstal staan de paarden bij elkaar en hebben ze tegelijk wat meer bewegingsruimte. Paarden zijn van nature heel sociale dieren en vaak vinden ze het fijn om in elkaars gezelschap te zijn, al zijn er ook wel paarden die toch liever alleen in een box staan. Overleg met ons om te bekijken wat uw wensen zijn, zodat wij uw loopstal geheel naar wens in Utrecht kunnen opleveren.

Neem contact op met Stallenbouw in Utrecht

Wij staan al sinds 1997 garant voor prachtige stallen en kennels in Utrecht en omgeving. U kunt hierbij rekenen op een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding. Verder kiest u met Select Stallenbouw voor een snelle én betrouwbare levertijd door heel Europa. Indien gewenst kunt u montage en bouw met een gerust hart aan ons professionele bouwteam overlaten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag een offerte aan. Bel +31(0)24-6455655 of mail naar info@select-stallenbouw.nl voor meer informatie. Wij helpen u graag.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.