Skip to main content

Voor het bouwen van stallen in Zuid Holland bent u bij Select Stallenbouw aan het juiste adres. Wij leveren én bouwen prachtige projecten op maat, van ontwerp tot complete bouwwerken. U kunt bij ons terecht voor diverse modellen. Met een kort gesprek inventariseren wij uw voorkeuren en wensen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag meteen een offerte aan.

Texas of Dallas

Wij zorgen ervoor dat uw stal met relatief weinig onderhoud er nog jaren als nieuw uitziet. De binnenwanden worden standaard opgeleverd met multiplex. Voor een meerwaarde van 75,- euro per stal leveren wij betonplex. De buitenwanden zijn standaard van geïmpregneerd hout. Er worden extra balken tussen de binnen- en buitenwanden geplaatst om doorslaan te voorkomen. Daarnaast is het hang- en sluitwerk zwaar uitgevoerd en thermisch verzinkt of gegalvaniseerd. Wij leveren de volgende standaard modellen:

Stallenbouw van A tot Z

Door de jaren heen hebben wij al veel mensen in Zuid Holland, Noord Holland en Utrecht geholpen met het bouwen van hun paardenstal. Bekijk onze diverse klantprojecten in de portfolio of breng een bezoek aan onze Facebookpagina. Wij staan voor een optimale prijs/kwaliteitsverhouding én snelle, betrouwbare levertijden. Indien gewenst beiden wij ook montage en bouw ter plaatse door ons eigen bouwteam.

Contacteer ons

Select Stallenbouw is uw stallenbouwer in de provincie Zuid Holland; van standaard modellen tot geheel op maat gebouwde paardenstallen. Heeft u vragen? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel +31(0)24-6455655 of mail naar info@select-stallenbouw.nl. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot dé specialist in paardenstallen, hondenkennels en dierenverblijven.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.