Een hondenkennel kopen doet u snel en eenvoudig bij Select Stallenbouw. Wilt u een kennel laten bouwen? Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag. Vraag een offerte aan of neem contact op voor de mogelijkheden. U kunt alvast een kijkje nemen onder portfolio om inzicht te verkrijgen in gerealiseerde bouwprojecten. Select Stallenbouw: voor het leveren én monteren van hondenkennels.

Hondenkennels met kennelpanelen

Wij bieden onze hondenkennels in verschillende maten aan. Bovendien kunt u kiezen voor extra toepassingen bij uw hondenkennel. Gedacht kan worden aan een nachthok of opbergruimte. U kunt bij Select Stallenbouw een hondenkennel kopen in de volgende modellen:

Daarnaast kunt u kiezen voor maatwerk. Wij bieden namelijk zowel ontwerp, levering als montage onder één dak. Zodoende verkrijgt u altijd een prachtige hondenkennel conform uw wensen, zonder dat u enige concessies hoeft te maken.

Scherpe prijs met kwaliteit materialen

Met Select Stallenbouw kiest u oprecht voor dé specialist. Al sinds 1997 staan wij garant voor de bouw van prachtige hondenkennels. Wilt u een nieuwe hondenkennel kopen? Dan kunt u bij ons rekenen op een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, montage door professioneel bouwteam én betrouwbare levertijden. Verder doen wij er alles aan om de levensduur van uw kennel te verhogen. Dit doen wij door het plaatsen van hoogstaande kwaliteit kennelpanelen én een fundering. Kortom, een hondenkennel kopen doet u bij Select Stallenbouw.

Uw kennel kopen

Overtuigd? Koop dan uw nieuwe hondenkennel bij Select Stallenbouw. U kunt direct een offerte aanvragen. Hiervoor kunt u een offerte aanvragen. Een impressie van de mogelijkheden kunt u alvast verkrijgen door ons te bezoeken op Facebook.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan hieronder het contactformulier in.


    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag!