Skip to main content

Een hondenkennel kopen doet u snel en eenvoudig bij Select Stallenbouw. Wilt u een kennel laten bouwen? Als specialist in het bouwen van dierenverblijven, zoals hondenkennels en paardenstallen, helpen wij u graag. Bij ons kunt u terecht voor hondenkennels van kwaliteitsmateriaal; de kennelpanelen worden in onze eigen fabriek gemaakt. Kies uit een aantal standaardmodellen of laat ons uw hondenverblijf op maat maken!

Hondenkennel kopen: Standaard of compleet op maat

Wij bieden onze hondenkennels in verschillende maten aan. Bovendien kunt u kiezen voor allerlei extra’s bij uw hondenkennel. Denk bijvoorbeeld aan een nachthok, een afdak of extra opbergruimte. U kunt bij Select Stallenbouw een hondenkennel kopen in de volgende modellen:

Daarnaast kunt u kiezen voor maatwerk. Wij bieden namelijk zowel ontwerp, levering als montage onder één dak. Wat uw wensen dus ook zijn: bij ons kunt u altijd een hondenkennel kopen dat aan al uw wensen voldoet, zonder concessies te hoeven doen.

Een goede hondenkennel kopen

Bij Select Stallenbouw weten wij precies waar een goed hondenkennel aan moet voldoen. Is er een nachtverblijf? Dan is het bijvoorbeeld belangrijk dat het niet vochtig wordt of tocht doorlaat. Het buitenverblijf van de kennel moet groot genoeg zijn zodat uw hond zicht goed kan bewegen. Hoe groot het moet zijn, hangt van de grootte van uw hond (of honden) af.

Als u bij ons een hondenkennel koopt, kunt u bij elk model altijd kiezen uit verschillende opties. Zo heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor spijlen met 5 of 8 cm tussenruimte en kunt u ervoor kiezen om er een nachthok bij te laten bouwen. Tip: Wanneer u kiest voor een nachthok, zorg dan altijd voor een lekkere laag dekens of een zacht kussen voor uw hond om op te liggen. Was deze ook af en toe uit. Wanneer u dat niet doet, vergroot de kans dat uw hond een parasiet oploopt. Bovendien vermijdt u zo dat het in het nachtverblijf gaat stinken.

De fundering van de hondenkennels van Select Stallenbouw zorgt ervoor dat de kennels aanzienlijk langer meegaan en houden optrekkend vocht tegen. U kunt kiezen voor een kunststof danwel een betonnen fundering.

Koop kwaliteitsmateriaal voor een scherpe prijs

Met Select Stallenbouw kiest u oprecht voor een alles-in-éen specialist. Al sinds 1997 staan wij garant voor de bouw van mooie, praktische en degelijke hondenkennels. Wilt u een nieuwe hondenkennel kopen? Dan kunt u bij ons rekenen op een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Dat komt onder meer doordat wij de onderdelen van de hondenkennel zelf produceren. U kunt het verblijf zelf monteren maar u kunt het ook overlaten aan ons bouwteam. Verder kunt u rekenen op betrouwbare levertijden. Het materiaal dat we gebruiken voor de kennelpanelen en de fundering is van hoogstaande kwaliteit. Kortom: een hondenkennel kopen doet u bij Select Stallenbouw.

Uw hondenkennel kopen

Overtuigd? Koop dan uw nieuwe hondenkennel bij Select Stallenbouw. U kunt direct een offerte aanvragen. Heeft u vragen? Neemt u gerust contact met ons op. Een impressie van de mogelijkheden kunt u alvast verkrijgen door ons te bezoeken op Facebook.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.