Skip to main content

Van binnen dient de paardenstal comfortabel en veilig te zijn voor de dieren én de mensen die erin verblijven. Maar de manier waarop een paardenstal van buiten is afgewerkt, is heel belangrijk voor de duurzaamheid én de functionaliteit van het verblijf. Select Stallenbouw maakt gebruik van hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat uw dierenverblijf echt jaren mee gaat en veilig blijft voor u én uw dieren.

Afwerking paardenstal van buiten

Select Stallenbouw ontwerpt, produceert en monteert houten paardenstallen met metalen elementen. Voor de voor-, zij- en achterwanden maken wij altijd gebruik van geïmpregneerd hout, zodat het alle weersomstandigheden met gemak kan weerstaan. Het hang- en sluitwerk en andere metalen onderdelen, zoals bijvoorbeeld tralies in hekwerken, zijn zwaar uitgevoerd en gegalvaniseerd voor extra duurzaamheid. Op deze manier wordt roest tegengegaan, maar ook bijvoorbeeld de ammoniak in de urine van uw paarden zal deze onderdelen niet aantasten. De paardenstallen die wij maken zijn ontworpen om vele jaren dienst te kunnen doen.

Standaardmodellen of compleet op maat

Wij hebben vier standaardmodellen in ons assortiment, die ook verder aan te passen zijn naar uw wensen. Ook kunnen wij compleet eigen ontwerpen voor u realiseren. Natuurlijk kan een paardenstal van buiten ook voorzien worden van een aangepaste luifel. Zo heeft ons model Texas een extra diepe luifel van 2,32 meter aan de buitenkant. Kiest u voor een model Zadeldak of Dallas, dan is de luifel wat korter en hoeven er ook geen stutpalen gebruikt te worden.

Frisse buitenlucht

Het is voor uw paarden van groot belang dat ze te allen tijde frisse lucht kunnen ademen; ventilatie is dan ook essentieel. Met een flinke luifel aan de paardenstal van buiten, staat uw paard ook bij regen nog heel comfortabel wanneer het bovenste deel van de deur open staat.

Contact

Voor de afwerking van de paardenstal van buiten zijn tal van mogelijkheden. U kunt in onze galerij tal van voorbeelden bekijken, maar wellicht heeft u uw eigen ideeën over hoe de buitenkant van de stal moet worden. Ga met ons in gesprek en vertel ons erover. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons eventjes op +31(0)24-4655655. Wij adviseren u graag!

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.