Wilt u een stal laten bouwen voor uw paard in Flevoland? Select Stallenbouw is dé specialist voor stallenbouw in de provincies Flevoland, Friesland en Gelderland. Wij bieden verschillende standaard modellen, naast de mogelijkheid om een stal op maat te bouwen. Na een kort gesprek en akkoord van de offerte, gaat ons eigen team van specialisten aan de slag om uw paardenstal te bouwen. Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken of vraag direct een offerte aan.

Zowel standaard stallen als maatwerk

Wij zoeken altijd naar de beste optie voor u, klantgerichtheid staat bij ons in hoog vaandel. Heeft u speciale wensen of aanpassingen voor uw stal? Wij gaan graag met u in gesprek over wat er mogelijk is. Select Stallenbouw staat al sinds 1997 voor het vervaardigen van prachtige houten stallen van A tot Z; van ontwerp tot complete bouwwerken. U kunt bij ons terecht voor het bouwen van prachtige projecten. De standaard modellen in ons assortiment zijn:

Een scherpe prijs en kwaliteit

Select Stallenbouw garandeert een optimale prijs/kwaliteitsverhouding. Voor de vervaardiging van de stal maken wij gebruik van hoogstaande materialen. De binnenwanden zijn standaard van multiplex, de buitenwanden van geïmpregneerd hout. Voor de binnenwanden is het mogelijk om betonplex te gebruiken voor een meerwaarde van € 75,- per stal. Licht en lucht creëren gemak en comfort. Wij willen enkel en alleen het beste voor uw dier. Daarom plaatsen wij extra balken tussen de binnen- en buitenwanden om doorslaan te voorkomen. Met onze stallen heeft u relatief weinig onderhoud en ziet uw paardenstal er nog jaren uit als nieuw.

Maak vrijblijvend een afspraak

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw stal in Flevoland? Maak vrijblijvend een afspraak. Wij bespreken graag wat Select Stallenbouw voor u kan betekenen. Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Bel: +31(0)24-6455655 of mail naar info@select-stallenbouw.nl.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan hieronder het contactformulier in.


    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag!