Skip to main content

Wilt u een stal laten bouwen voor uw paard in Flevoland? Select Stallenbouw is dé specialist voor stallenbouw in de provincies Flevoland, Friesland en Gelderland. Wij bieden verschillende standaard modellen aan. Daarnaast heeft u bij ons de mogelijkheid om een stal op maat te laten bouwen. Heeft u al op de site gekeken? Gaat uw voorkeur keur uit naar één van onze standaardmodellen of heeft u andere wensen met betrekking tot uw nieuwe stal? Wij horen graag van u wat die wensen zijn. U kunt daarbij denken aan opslag voor hooi, stro en ander voer of, bijvoorbeeld, een zadelkamer. Indien u contact opneemt met ons kunnen we dat bespreken. Aan de hand daarvan gaan wij voor u aan de slag om een ontwerp te maken. Bent u het daarmee eens en met de offerte akkoord? Dan gaat ons eigen team van specialisten aan de slag om uw paardenstal te bouwen. Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken of vraag direct een offerte aan.

Zowel standaard stallen als maatwerk

Wij zoeken altijd naar de beste optie voor u, klantgerichtheid staat bij ons in hoog vaandel. Heeft u speciale wensen of aanpassingen voor uw stal? Wij gaan graag met u in gesprek over wat er mogelijk is. Select Stallenbouw staat al sinds 1997 voor het vervaardigen van prachtige houten stallen van A tot Z; van ontwerp tot complete bouwwerken. U kunt bij ons terecht voor het bouwen van prachtige projecten. Uiteraard zijn ook de standaard modellen in ons assortiment van hoogste kwaliteit. Hieronder onze vier standaardmodellen:

Zoals gezegd, wij kunnen uw stal geheel op maat maken. Wilt u grotere paardenboxen of grotere doorgangen? Ruimte om bijvoorbeeld een tractor te plaatsen? Een zadelkamer of plaats om hooi en stro onder handbereik te hebben? Een opslagruimte boven de stallen? Bespreek met ons wat uw wensen zijn, dan maken wij voor u een ontwerp dat bij u past.

Loopstal

Wilt u wellicht een loopstal bij u in Flevoland laten bouwen, in plaats van de traditionele paardenstal met paardenboxen? Paarden zijn sociale dieren en staan vaak graag bij elkaar. In een loopstal hebben ze bovendien meer bewegingsvrijheid. Ook ideaal voor kudde huisvestigen of opfok van jonge paarden. Sommige paarden staan wel liever alleen in een box. Ook hier heeft u natuurlijk de mogelijkheid om opslagruimte bij de loopstal te creëren. Laat ons weten wat uw wensen zijn met betrekking tot een loopstal en zie wat er allemaal mogelijk is.

Zelfbouwpakket

Bij Select Stallenbouw hebben we het hele proces voor de ontwikkeling van een stal in eigen hand, van ontwerp tot productie en de uiteindelijke bouw. Dat zorgt ervoor dat wij korte levertijden kunnen hanteren en hoogwaardige kwaliteit garanderen. Wilt u de stal liever zelf afmonteren? Dat is met onze zelfbouwpakketten heel goed mogelijk. Wij leveren het zelfbouwpakket bij u in Flevoland af, en als u wat ervaring heeft met klussen, kunt u uw paardenstal zelf in elkaar zetten. De zelfbouwpakketten bevatten alle onderdelen die u nodig heeft, waaronder:

 • Gegalvaniseerd hang- en sluitwerk;
 • Geïmpregneerde houten buitenwanden;
 • Asbestvrije golfplaten voor het dak.
 • Een scherpe prijs/kwaliteit verhouding.

Een scherpe prijs en kwaliteit

Select Stallenbouw garandeert een optimale prijs/kwaliteit verhouding. Dat is o.a. mogelijk doordat wij de productie ook zelf voor onze rekening nemen. Voor de vervaardiging van de stal maken wij gebruik van hoogstaande materialen. De binnenwanden zijn standaard van multiplex, de buitenwanden van geïmpregneerd hout. Voor de binnenwanden is het mogelijk om betonplex te gebruiken voor een meerprijs van € 75,- per stal.

Licht en lucht creëren gemak en comfort. Ook dragen zij bij tot de gezondheid en welzijn van uw paarden. Wij willen enkel en alleen het beste voor uw dier. Daarom plaatsen wij extra balken tussen de binnen- en buitenwanden om doorslaan te voorkomen. Daarnaast zijn de lasnaden netjes afgewerkt en hoeken afgerond. Zo wordt voorkomen dat uw paarden zich bezeren aan de stalwanden. Onze stallen hebben relatief weinig onderhoud nodig en uw paardenstal zal er nog jaren als nieuw uitzien.

Maak vrijblijvend een afspraak

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw stal in Flevoland? Heeft u niet gevonden waar u naar zoekt? Neem contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak. Wij bespreken graag wat Select Stallenbouw voor u kan betekenen. Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Bel: +31(0)24-6455655 of mail naar info@select-stallenbouw.nl.

Waarom Select stallenbouw?

 • Scherp geprijsd
 • Ontwerp, productie en montage
 • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul dan hieronder het contactformulier in.

  Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

  Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag.