Wilt u een stal laten bouwen voor uw paard in Flevoland? Select Stallenbouw is dé specialist voor stallenbouw in de provincies Flevoland, Friesland en Gelderland. Wij bieden verschillende standaard modellen, naast de mogelijkheid om een stal op maat te bouwen. Na een kort gesprek en akkoord van de offerte, gaat ons eigen team van specialisten aan de slag om uw paardenstal te bouwen. Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken of vraag direct een offerte aan.

Zowel standaard stallen als maatwerk

Wij zoeken altijd naar de beste optie voor u, klantgerichtheid staat bij ons in hoog vaandel. Heeft u speciale wensen of aanpassingen voor uw stal? Wij gaan graag met u in gesprek over wat er mogelijk is. Select Stallenbouw staat al sinds 1997 voor het vervaardigen van prachtige houten stallen van A tot Z; van ontwerp tot complete bouwwerken. U kunt bij ons terecht voor het bouwen van prachtige projecten. De standaard modellen in ons assortiment zijn:

Zoals gezegd, wij kunnen uw stal geheel op maat maken. Wilt u grotere paardenboxen of grotere doorgangen? Een opslagruimte boven de stallen? Bespreek met ons wat uw wensen zijn, dan maken wij voor u een ontwerp dat bij u past.

Loopstal

Wilt u wellicht een loopstal bij u in Flevoland laten bouwen, in plaats van de traditionele paardenstal met paardenboxen? Paarden zijn sociale dieren en staan vaak graag bij elkaar. In een loopstal hebben ze bovendien meer bewegingsvrijheid. Sommige paarden staan wel liever alleen in een box. Laat ons weten wat uw wensen zijn met betrekking tot een loopstal en zie wat er allemaal mogelijk is.

Zelfbouwpakket

Bij Select Stallenbouw hebben we het hele proces voor de ontwikkeling van een stal in eigen hand, van ontwerp tot productie en de uiteindelijke bouw. Wilt u de stal liever zelf afmonteren? Dat is met onze zelfbouwpakketten heel goed mogelijk. Wij leveren het zelfbouwpakket bij u in Flevoland af, en als u wat ervaring heeft met klussen, kunt u uw paardenstal zelf in elkaar zetten. De zelfbouwpakketten bevatten alle onderdelen die u nodig heeft, waaronder:

  • Gegalvaniseerd hang- en sluitwerk;
  • Geïmpregneerde houten buitenwanden;
  • Asbestvrije golfplaten voor het dak.

Een scherpe prijs en kwaliteit

Select Stallenbouw garandeert een optimale prijs/kwaliteitsverhouding. Dat is o.a. mogelijk doordat wij de productie ook zelf voor onze rekening nemen. Voor de vervaardiging van de stal maken wij gebruik van hoogstaande materialen. De binnenwanden zijn standaard van multiplex, de buitenwanden van geïmpregneerd hout. Voor de binnenwanden is het mogelijk om betonplex te gebruiken voor een meerwaarde van € 75,- per stal.

Licht en lucht creëren gemak en comfort. Wij willen enkel en alleen het beste voor uw dier. Daarom plaatsen wij extra balken tussen de binnen- en buitenwanden om doorslaan te voorkomen. Onze stallen hebben relatief weinig onderhoud nodig en uw paardenstal zal er nog jaren als nieuw uitzien.

Maak vrijblijvend een afspraak

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw stal in Flevoland? Maak vrijblijvend een afspraak. Wij bespreken graag wat Select Stallenbouw voor u kan betekenen. Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Bel: +31(0)24-6455655 of mail naar info@select-stallenbouw.nl.

Waarom Select stallenbouw?

  • Scherp geprijsd
  • Ontwerp, productie en montage
  • Uitstekende service

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan hieronder het contactformulier in.    Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

    Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag!