Toont alle 4 resultaten

Wij zijn dé specialist in het maken en bouwen van houten paardenstallen en hondenkennels. Laat daarom uw paardenstal bouwen door Select Stallenbouw. Met een jarenlange ervaring kunt u bij ons terecht voor diverse modellen. Uiteraard leveren wij ook, in overleg met u, een paardenstal op maat op. Omdat wij de onderdelen in eigen beheer maken, kunnen wij de kosten voor een paardenstal laag houden. Vraag eenvoudig een offerte aan door contact met ons op te nemen.

Stevige houten paardenstallen: prijzen en modellen

De prijzen van de stallen zijn exclusief transport en opbouw. De binnenwanden zijn standaard bekleed met multiplex, meerprijs van betonplex is €75,- per stal. De buitenwanden zijn standaard van geïmpregneerd hout. Door balken tussen de binnen- en buitenwand aan te brengen, wordt doorslaan voorkomen. Het hang- en sluitwerk is zwaar uitgevoerd en thermisch verzinkt of gegalvaniseerd.

Licht en lucht in de stal zorgen voor comfort en veiligheid voor zowel het dier als de verzorger. Details, zoals keurig afgewerkte lasnaden en gladde binnenwanden, bieden extra comfort. Kortom: wij zorgen dat uw stal met relatief weinig onderhoud er nog jaren als nieuw uitziet.

Kant en klaar of compleet op maat

U kiest voor Select Stallenbouw vanwege onze jarenlange ervaring. Wij leveren niet alleen kant en klare paardenstallen, maar ook luxe paardenstallen die we volledig naar uw wensen kunnen maken. Verder bieden wij:

  • Een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding;
  • Plaatselijk bouwen door eigen bouwteam;
  • Snelle en betrouwbare levertijden.

Wilt u een luxe paardenstal die compleet voor u op maat gemaakt is? Wij gaan met u in gesprek en ontwerpen in samenspraak met u de paardenstal of paardenbox die u wenst. Kijk voor een indruk van de mogelijkheden ook eens op onze Facebookpagina!

Luxe paardenstal, loopstal of buitenstal

Een loopstal dient als groepshuisvestiging. Hij biedt onderdak aan uw paarden waar ze vrij kunnen rondlopen. Dit geeft de paarden extra bewegingsruimte. Paarden zijn leven van nature ook in groepen; de sociale interactie wordt in zo’n loopstal ook bevorderd. Select Stallenbouw bouwt loopstallen op maat, waarbij we bijvoorbeeld ook plekken kunnen creëren waar de paarden, als ze dat willen, zich individueel terug kunnen trekken.

Ook voor een luxe paardenstal voor buiten bent u bij ons aan het juiste adres. Lopen uw paarden vaak in de wei? Dan is zo’n buitenstal of schuilstal ideaal om ze te beschermen tegen regen, wind en/of zon. Wat voor stal u ook zoekt: Select Stallenbouw helpt u verder!

Paardenstal zelfbouwpakket

Select Stallenbouw staat voor een complete service onder één dak. Dit omslaat zowel ontwerp, productie als montage. Wilt u liever zelf zorg dragen voor de bouw van uw stal? U kunt bij ons ook uw paardenstal kopen en zelf in elkaar zetten. Wij kunnen uw paardenstal namelijk ook als zelfbouwpakket aanleveren. De ervaren klusser kan daarmee zelf aan de slag om een ruim, aangenaam en comfortabele paardenstal in elkaar te zetten. Zo’n zelfbouwpakket omvat o.a. de volgende materialen:

  • Geïmpregneerd hout;
  • Asbestvrije golfplaten;
  • Hang- en sluitwerk;
  • Bouwtekeningen.

Meer informatie over de gebruikte materialen vindt u onder onze paardenstal modellen. Wilt u liever maatwerk? Geef ons gerust een belletje op telefoonnummer: 024-6455655. Wij gaan het gesprek met u aan, zodat u maatwerk voor uw stal verkrijgt.

Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

Benieuwd naar de vele mogelijkheden en de prijs van uw paardenstal? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag!