Toont alle 4 resultaten

Wij zijn dé specialist in het maken van houten paardenstallen en hondenkennels. Laat daarom uw paardenstal bouwen door Select Stallenbouw. Met een jarenlange ervaring kunt u bij ons terecht voor diverse modellen. Uiteraard leveren wij ook, in overleg met u, een paardenstal op maat op. Vraag eenvoudig een offerte aan door contact met ons op te nemen.

Houten paardenstallen, prijzen en modellen

Prijzen van de stallen zijn exclusief transport en opbouw. De binnenwanden zijn standaard bekleed met multiplex, meerprijs van betonplex is €75,- per stal. De buitenwanden zijn standaard van geïmpregneerd hout. Door balken tussen de binnen- en buitenwand aan te brengen, wordt doorslaan voorkomen. Het hang- en sluitwerk is zwaar uitgevoerd en thermisch verzinkt of gegalvaniseerd.

Licht en lucht in de stal zorgen voor comfort en veiligheid voor zowel het dier als de verzorger. Details, zoals keurig afgewerkte lasnaden en gladde binnenwanden, bieden extra comfort. Kortom: wij zorgen dat uw stal met relatief weinig onderhoud er nog jaren als nieuw uitziet. U vindt de volgende kant en klare paardenstallen en -boxen in ons assortiment:

Kant en klare paardenstallen bouwen

U kiest voor Select Stallenbouw door onze jarenlange ervaring. Wij leveren niet alleen kant en klare paardenstallen, maar ook luxe paardenstallen die we volledig naar uw wensen kunnen maken. Verder bieden wij:

  • Een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding;
  • Plaatselijk bouwen door eigen bouwteam;
  • Snelle en betrouwbare levertijden.

Paardenstal zelfbouwpakket

Select Stallenbouw staat voor een complete service onder één dak. Dit omslaat zowel ontwerp, productie als montage. Wilt u liever zelf zorg dragen voor de bouw van uw stal? Het is ook voor ons mogelijk om uw paardenstal als zelfbouwpakket aan te leveren. Zo zorgt u zelf voor de bouw van uw nieuwe paardenstal.

Uw eigen houten paardenstal bouwen hoeft niet duur te zijn. Met onze ruime assortiment kunt u kiezen uit veel verschillende zelfbouwpakketten. Met een houten paardenstal van Select-stallenbouw.nl hebben uw paarden een ruim, aangenaam en comfortabel onderkomen.

Materialen paarden zelfbouwpakket

Met behulp van een zelfbouwpakket kan de ervaren klusser zelf aan de slag met het bouwen van de paardenstal. Het pakket omslaat onder andere:

  • Geïmpregneerd hout;
  • Asbestvrije golfplaten;
  • Hang- en sluitwerk.

Meer informatie over de gebruikte materialen vindt u onder onze paardenstal modellen. Zo kunt u bij Select Stallenbouw kiezen uit de volgende modellen: TexasZadeldakDallas en Lessenaarsdak. Wilt u liever maatwerk? Geef ons gerust een belletje op telefoonnummer: 024-6455655. Wij gaan het gesprek met u aan, zodat u maatwerk voor uw stal verkrijgt.

Paardenstallen kopen op maat

Laat u verrassen door de kwaliteit en kennis van Select Stallenbouw. Klantgerichtheid is bij onze werkzaamheden prioriteit nummer één. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Samen met u vervaardigen wij een paardenstal of paardenbox op maat. Verder kunt u op onze Facebookpagina terecht voor diverse referenties.

Luxe paardenstal / loopstal voor buiten

Een loopstal dient als groepshuisvestiging. Het biedt onderdak aan uw paarden waar ze vrij kunnen rondlopen. Dit geeft de paarden extra bewegingsruimte. Select Stallenbouw bouwt loopstallen op maat. Ook voor een luxe paardenstal voor buiten bent u bij ons aan het juiste adres.

Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

Benieuwd naar de vele mogelijkheden en de prijs van uw paardenstal? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag!