Toont alle 4 resultaten

Laat uw paardenstal bouwen door Select Stallenbouw. Wij zijn dé specialist in het maken van hondenkennels en paardenstallen. Met een jarenlange ervaring kunt u bij ons terecht voor diverse modellen. Uiteraard leveren wij ook, in overleg met u, een paardenstal op maat op.

Paardenstal bouwen

U kiest voor Select Stallenbouw door onze jarenlange ervaring. Wij leveren onze stallen naar wens op. Verder bieden wij:

  • Een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding;
  • Plaatselijk bouwen door eigen bouwteam;
  • Snelle en betrouwbare levertijden.

Houten paardenstallen, prijzen en modellen

Prijzen van de stallen zijn exclusief transport en opbouw. De binnenwanden zijn standaard bekleed met multiplex, meerprijs van betonplex is €75,- per stal. De buitenwanden zijn standaard van geïmpregneerd hout. Door balken tussen de binnen- en buitenwand aan te brengen, wordt doorslaan voorkomen. Het hang- en sluitwerk is zwaar uitgevoerd en thermisch verzinkt of gegalvaniseerd.

Licht en lucht in de stal zorgen voor comfort en veiligheid voor zowel het dier als de verzorger. Details, zoals keurig afgewerkte lasnaden en gladde binnenwanden, bieden extra comfort. Kortom: wij zorgen ervoor dat uw stal met relatief weinig onderhoud er nog jaren er als nieuw uitziet.
U vindt de volgende modellen paardenboxen en -stallen in ons assortiment:

Loopstal voor uw paard

Een loopstal dient als groepshuisvestiging. Het biedt onderdak aan uw paarden waar ze vrij kunnen rondlopen. Dit geeft de paarden extra bewegingsruimte. Select Stallenbouw bouwt loopstallen op maat.

Direct uw paardenstal of paardenbox kopen!

Laat u verrassen door de kwaliteit en kennis van Select Stallenbouw. Klantgerichtheid is bij onze werkzaamheden prioriteit nummer één. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden. Samen met u vervaardigen wij een paardenstal of paardenbox op maat!

Vraag direct een offerte aan bij Select Stallenbouw

Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag!