Toont alle 4 resultaten

Wij zijn dé specialist in het maken van paardenstallen en hondenkennels. Laat daarom uw paardenstal bouwen door Select Stallenbouw. Met een jarenlange ervaring kunt u bij ons terecht voor diverse modellen. Uiteraard leveren wij ook, in overleg met u, een paardenstal op maat op. Vraag eenvoudig een offerte aan door contact met ons op te nemen.

Kant en klare paardenstallen bouwen

U kiest voor Select Stallenbouw door onze jarenlange ervaring. Wij leveren onze stallen naar wens op. Verder bieden wij:

  • Een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding;
  • Plaatselijk bouwen door eigen bouwteam;
  • Snelle en betrouwbare levertijden.

Houten paardenstallen, prijzen en modellen

Prijzen van de stallen zijn exclusief transport en opbouw. De binnenwanden zijn standaard bekleed met multiplex, meerprijs van betonplex is €75,- per stal. De buitenwanden zijn standaard van geïmpregneerd hout. Door balken tussen de binnen- en buitenwand aan te brengen, wordt doorslaan voorkomen. Het hang- en sluitwerk is zwaar uitgevoerd en thermisch verzinkt of gegalvaniseerd.

Licht en lucht in de stal zorgen voor comfort en veiligheid voor zowel het dier als de verzorger. Details, zoals keurig afgewerkte lasnaden en gladde binnenwanden, bieden extra comfort. Kortom: wij zorgen dat uw stal met relatief weinig onderhoud er nog jaren als nieuw uitziet. U vindt de volgende kant en klare paardenstallen en -boxen in ons assortiment:

Paardenstal zelfbouwpakket

Select Stallenbouw staat voor een complete service onder één dak. Dit omslaat zowel ontwerp, productie als montage. Wilt u liever zelf zorg dragen voor de bouw van uw stal? Het is ook voor ons mogelijk om uw paardenstal als zelfbouwpakket aan te leveren. Zo zorgt u zelf voor de bouw van uw nieuwe paardenstal.

Luxe paardenstal / loopstal buiten

Een loopstal dient als groepshuisvestiging. Het biedt onderdak aan uw paarden waar ze vrij kunnen rondlopen. Dit geeft de paarden extra bewegingsruimte. Select Stallenbouw bouwt loopstallen op maat.

Stallenbouw paarden op maat

Laat u verrassen door de kwaliteit en kennis van Select Stallenbouw. Klantgerichtheid is bij onze werkzaamheden prioriteit nummer één. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Samen met u vervaardigen wij een paardenstal of paardenbox op maat. Verder kunt u op onze Facebookpagina terecht voor diverse referenties.

Vraag een offerte aan bij Select Stallenbouw

Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Select Stallenbouw. Als specialist in het bouwen van paardenstallen en hondenkennels helpen wij u graag!